Preparat do higienicznej antyseptyki rąk w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wykazuje właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze.
Posiada zdolność kumulowania się w naskórku, przez co charakteryzuje się przedłużonym działaniem (ok. 3 h).
Niszczy drobnoustroje bytujące w głębszych warstwach skóry, które uwalniają się od rękawic np. podczas zabiegów.
Zawiera substancje natłuszczające i nawilżające, zapobiegające wysuszaniu rąk i utrzymujące elastyczność skóry. Atest PZH.
Preparat przebadany dermatologicznie wg normy B22569/4973/10.
• stosować bez rozcieńczania;
• higieniczna dezynfekcja rąk: 3 ml preparatu należy wcierać porcjami w suche
dłonie przez 30 sekund - czas ten jest równoznaczny z dwukrotnym powtórzeniem
czynności; pozostawić do wyschnięcia;
• stosować zgodnie z kartą badań.
Nazwa |
Akcje |
ads_-_de_zal_e_pl_-_2020-04-02.pdf |
Przejdź
|
de-zal_e_-_pozwolenie.pdf |
Przejdź
|
kch_de-zal_e_-_2020-03-23.pdf |
Przejdź
|
kt-de-zal_e_-_2020-03-27.pdf |
Przejdź
|